Ontdek onze Socialine pakketten

Onze Socialine pakketten

Onze Socialine pakketten zijn met beleid samengesteld. U betaalt geen hoofdprijs om partner te worden van Socialine. Dat is nou precies waar wij voor staan: het moet leuk blijven voor iedereen. Uiteraard hangt er een kostenplaatje aan, maar veel belangrijker is om te kijken wat het uw organisatie opbrengt. Naast de opbrengsten bespaart u ook nog eens op uw personeelskosten. Onderstaand een paar voorbeeldpakketten, mijn mening is dat elke organisatie uniek is en dus ook het liefst een pakket op maat maak. Vragen over de pakketten van Socialine? Neem gerust contact op!

Pakket basic

Met dit pakket bent u consistent zichtbaar op 3 verschillende kanalen, wekelijks worden er 1 tot 2 posts geplaatst met regelmatig een story op uw kanalen. Door te kiezen voor dit pakket is uw organisatie regelmatig zichtbaar wat zorgt voor een groei.

1 tot 2 unieke posts per week op alle kanalen

1 tot 2 posts

Elk kwartaal een Social Media rapport

Social Media Rapport

Actief op 3 verschillende social media kanalen

3 kanalen

vaste lage maandelijkse kosten op aanvraag

Kosten

Pakket premium

Het pakket premium is het meest gekozen pakket, en niet voor niets. De zichtbaarheid op online gebied groeit en blijft groeien door te kiezen voor dit pakket. Uw organisatie is zowat dagelijks zichtbaar waardoor de groei op online gebied snel gaat. Het bereik van uw product wordt enorm groot. Met dit pakket kan uw doelgroep niet meer om uw organisatie heen. 

3 tot 4 unieke posts per week op alle kanalen

3 tot 4 posts

Elke twee maanden een social media rapport

Social Media Rapport

actief op 3 verschillende social media kanalen

3 kanalen

vaste lage maandelijkse kosten op aanvraag

Kosten

Pakket plus

Met dit plus pakket is uw organisatie altijd zichtbaar op het sociale web. Het publiek kan niet meer om uw organisatie heen. Door te kiezen voor dit pakket wordt uw naam een merk wat ongetwijfeld zorgt voor een groei in alle opzichten voor uw organisatie.

Elke dag een unieke post m.u.v. de zondag

dagelijkse posts

Elke maand een social media rapport

Social Media Rapport

actief op 4 verschillende social media kanalen

4 kanalen

vaste lage maandelijkse kosten op aanvraag

kosten